The Alan Parsons Project s ponovno izdajo albuma “Ammonia Avenue”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 239

The Alan Parsons Project, nepozabni projekt naveze Alan Parsons – Eric Woolfson, bo doživel ponovno izdajo svojega sedmega in komercialno izredno uspešnega albuma “Ammonia Avenue”, ki vsebuje nepozabna hit zimzelena Don’t Answer Me in Prime Time.

Album bo ponovno izdan v Blu-ray zaboju in sicer v prihodnjem marcu, točneje 27.03.2020, pri založbi Esoteric Records.

Ponovna izdaja tega albuma bo vsebovala 5.1 in visoko resolucijske stereo mikse izvirnikov albuma, ki je izšel leta 1984, za kar je poskrbel Alan Parsons osebno, pri čemer si je pomagal z originalnimi zvočnimi trakovi. K “zaboju” bo dodana tudi zajetna knjižica z novim spremnim esejem.

Na sedmem studijskem The Alan Parsons Project albumu so mdr. sodelovali: Ian Bairnson (kitara), David Paton (bas kitara) in Stuart Elliott (bobni), ob Ericu Woolfsonu, ki je odigral klaviature in odpel štiri izmed devetih skladb tega nepozabnega albuma. Alan Parsons je bil vključen v vse skladbe kot so-avtor (komponist) ter producent albuma.

“Ammonia Avenue” bo tako zadnji v seriji posodobljenih “zabojev” ponovno izdanih The Alan Parsons Project albumov, ki bo doživel zvočno osvežitev s strani Alana Parsonsa, sicer dobitnika šestih Grammyjev, ki je svoj zadnji studijski album z naslovom “The Secret” izdal v letošnjem aprilu (RockLine recenzija TUKAJ.)

Na fotografiji: Alan Parsons med nastopom z The Alan Parsons Live Project, dne 04.08.2013, ob Vrbskem jezeru pri Celovcu (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki