The Darkness predstavljajo besedilni video in single “Motorheart”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 69

The Darkness, britanska glam hard rock senzacija, je že v začetku letošnjega junija najavila, da bo 19. 11. 2021 izšel njen novi studijski album z naslovom “Motorheart”. Album bo izšel znova pri založbi Cooking Vinyl. Skupina je obenem potrdila enomesečno turnejo po britanskem otočju, ki se bo začela sredi letošnjega novembra in na kateri se jim bodo v vlogi predskupine pridružili British Lion – zasedba, v kateri sodeluje Iron Maiden basist Steve Harris.

The Darkness predstavljajo besedilni video in single za naslovno skladbo albuma, ki ga lahko preverite spodaj.

Album je že mogoče prednaročiti na uradni spletni strani skupine, kjer je dostopen v več različnih formatih. Privrženci skupine, ki bodo album prednaročili do 10. 6. 2021, si bodo zagotovili prednost pri nakupu koncertnih vstopnic saj jih bodo lahko kupovali v času pred uradnim začetkom njihove prodaje.

Seznam skladb na albumu “Motorheart” se glasi:
1. Welcome Tae Glasgae
2. It’s Love, Jim
3. Motorheart
4. The Power And The Glory Of Love
5. Jussy’s Girl
6. Sticky Situations
7. Nobody Can See Me Cry
8. Eastbound
9. Speed Of The Nite Time
dodatne skladbe:
10. You Don’t Have To Be Crazy About Me… But It Helps
11. It’s A Love Thang (You Wouldn’t Understand)
12. So Long 

Na fotografiji zgoraj: Justin Hawkins (kitara, vokal) med nastopom The Darkness 21. 7. 2019, v italijanskem kraju Majano v bližini Vidma (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki