Ray Wilson predstavlja video in single “I, Like You”

RAY WILSON 2020
0 45

Ray Wilson, škotski kantavtor, znan po sodelovanju z Genesis in rock senzacijo devetdesetih Stilstskin, predstavlja novi single, ki ga spremlja tudi video, za skladbo I, Like You in mu lahko prisluhnete spodaj. Single I Like You se bo znašel na prihajajočem novem studijskem albumu Raya Wilsona z naslovom “The Weight Of Man”.

Avtorja skladbe I, Like You sta Ray Wilson in Jethro Bodean.

Avtor videa je ponovno Luca Blukaos Biondi, ki je tudi oblikoval naslovnico novega albuma. Za miks albuma je poskrbel Yogi Lang (RWPL).

“The Wight Of Man” bo izšel 27. 8. 2021. V samozaložbi. Dosegljiv bo v glasbenih trgovinah in tistih na medmrežju (mdr. Amazon).

Album je dosegljiv v več različnih formatih tudi na Wilsonovi uradni spletni strani.

Do 31. 5. 2021 je Ray organiziral ‘crowdfund’ kampanjo zbiranja denarja za izid svojega novega albuma. Vsak, ki se odločil kupiti od Wilsona album, je prejel fizično kopijo, podpisano s strani Raya Wilsona. Od junija dalje je mogoče album dobiti preko Wislnove spletne trgovine le še v obliki digitalnega “dolpotega”.

Na singlu Almost Famous so sodelovali:
Ray Wilson – vokal
Uwe Metzler – akustična kitara, banjo
Lawrie MacMillan – bas kitara
Scott Spence – piano, klaviature, godalni aranžmaji
Nir Z – bobni
Alicja Chrzaszcz – violina


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki