Tomorrow’s Outlook napovedujejo album “Black Waves” – zunaj je single “Silver Ghost”

Tomorrow's Outlook 2023 (press/promo via Facebook)
0 17

Tomorrow’s Outlook, norveški heavy metal revitalisti, napovedujejo izid novega studijskega albuma “Black Waves”, ki bo izšel pri njihovi založbi Sörvik Rock Music.

Album desetih točk bo nasledil predhodnika “A Voice Unheard” iz leta 2018, za miks in masterizacijo zvoka pa je poskrbel izkušeni in prekaljeni zvočni inženir Sascha Paeth (Avantasia/Masters Of Ceremony).

Spodaj lahko preverite drugi single s prihajajočega novega albuma skupine za skladbo Silver Ghost. Skupina je pred mesecem dni predstavila prvi single za skladbo Wait For The Sun, ki ga prav tako lahko preverite spodaj.

Album “Black Waves” je konceptualen, koncept pa črpa navdih iz dogodkov, ki se odvijajo na norveškem polotoku Gressholman vse od leta 1748, pa v sedanjost.

Tomorrow’s Outlook veljajo za eno najbolj garaških skupin heavy metala, ki delujejo oziroma izhajajo iz severnega konca Norveške. Skupina je prav zaradi svojega domicila glasbo, ki jo ustvarja ambiciozno poimenovala kot ‘arktični heavy metal’.

15. let je moralo preteči, da je studijski projekt naposled zaživel. Njegovi akterji Trond Nicolaisen, Andreas Stenseth in Øystein Kvile Hanssen, so se odločili za nov korak in ustanovili skupino, ki jo zaokrožajo še pevec Tony Johannessen (Thunderbolt), bobnar Owe Lingvall (Nocturnal Rites) in kitarist Valentino Francavilla (White Skull).

Seznam skladb na albumu “Black Waves” se glasi:
1. Eventide
2. Oceans Of Sadness
3. Black Hearts And Roses In Snow
4. Black Waves
5. Silver Ghost
6. Wait For The Sun
7. Lament Of The Damned
8. When Falls The Axe
9. The Monument
10. The Calm (Aria cover)

Več o Tommorow’s Outlook:
Tomorrow’s Outlook (tomorrowsoutlook.com)


Tomorrow’s Outlook – “Black Waves” (Sörvik Rock Music)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki