Tudi Visions of Atlantis na prihodnji izdaji festivala Bang Your Head!!!

0 102

Avstrijski simfonični metalci Visions of Atlantis, so sledeča potrjena skupina na prihodnji izdaji festivala Bang Your Head!!! v nemškem mestu Balingen!

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Visions of Atlantis so v letošnjem letu izdali svoj skupno sedmi studijski album z naslovom “The Deep & The Dark”, ki je izšel, dne 16.02.2018, pri avstrijski založbi Napalm Records.

Medtem je že stekla early bird prodaja festivalsih vstopnic in če ste pri tem tudi sami dovolj hitri, prodorni in vestni, se lahko povsem “gratis” dokopljete do uradne festivalske majice. Uporabna povezava TUKAJ!

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki