U.D.O. & Das Musikkorps Der Bundeswehr predstavljajo “Future is the Reason Why” video

0 65

U.D.O., nemške heavymetalske legende, ki jih vodi neuničljivi vokalist Udo Dirkschneider in pri katerih igra slovenski baskitarski as Tilen Hudrap, predstavljajo nov glasbeni video in sicer za skladbo “Future Is The Reason Why”, ki je nastala v sodelovanju z državnim orkestrom Nemške vojske (Das Musikkorps der Bundeswehr) pod poveljstvom podpolkovnika Cristopha Scheiblinga, v katerem sodeluje 60 članov.

Za produkcijo videa je poskrbelo podjetje Film AB Köln, režiral pa ga je Andreas Bachmann. V celoti ga lahko predvajate spodaj.

Album skupnega sodelovanja med U.D.O. in Das Musikkorps der Bundeswehr z naslovom “We Are One” je izšel 17. 7. 2020 pri nemški založbi AFM Records/Soulfood Records, iz albuma pa smo pred izidom video za “Future Is The Reason Why”, prejeli že tri glasbene videe in sicer za skladbe: “Pandemonium”, “Neon Diamond” in “We Are One”.

Recenzijo albuma “We Are One” lahko preberete TUKAJ!

Na albumu “We Are One” se se nahaja 15 skladb, ki so nastale in doživele aranžiranje v sodelovanju med U.D.O. in Cristophom Scheiblingom. K pisanju novega materiala sta se vključila tudi Udova nekdanja soborca iz časov Accept, in sicer bobnar Stefan Kaufmann, ki ga U.D.O. feni še posebej dobro poznajo kot nekdanjega U.D.O. kitarista ter producenta, in basist Peter Baltes. To še ni vse. Pri pisanju nove glasbe za album “We Are One” sta svoje usluge, znanje in navdih prispevala tudi komponista državnega orkestra Nemške vojske Guido Rennert in Alexander Reuber. Naslov albuma “We Are One” je pomenil glavno kreativno vodilo vsem vključenim v ta projekt.

Prihodnje leto obljubljajo U.D.O. še en povsem nov studijski album, ki pa ga bo skupina znova posnela na svoj klasičen način. S pristopom, ki smo ga sicer vajeni, to je v režiji klasičnega heavy metal kvinteta!

U.D.O. so:
Udo Dirkschneider – vokal
Andrey Smirnov – kitara
Fabian “Dee” Dammers – kitara
Tilen Hudrap – bas kitara
Sven Dirkschneider – bobni

Več hitrih in koristnih informacij o U.D.O. lahko v slehernem trenutku izbrskate na:
https://www.facebook.com/udoonline
https://www.instagram.com/u.d.o._official/

Na gornji fotografiji: Udo Dirkschneider (levo) in slovenski basist Tilen Hudrap (desno) med koncertnim nastopom U.D.O. v češki prestolnici Pragi, dne 15. 2. 2019 (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – “Future Is The Reason Why (uradni video)
U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – “Pandemonium” (uradni video)
U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – “We Are One” (uradni video)
U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – “Neon Diamond” (uradni video)
U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – “We Are One” (naslovnica)
U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr
Das Musikkorps der Bundeswehr – “Where The Angels Fly” (uradni video)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki