Unleashed napovedujejo za november album “No Sign Of Life”

foto: Jens Rydén 2021
0 26

Unleashed, kultni švedski death metalci, se po treh letih odkar je izšel njihov album “The Hunt For White Christ” “(2018), vračajo z njegovim naslednikom “No Sign Of Life”, ki bo izšel 12. 11. 2021, pri založbi Napalm Records.

Unleashed vodi v letu 2021 še naprej njen ustanovitelj, basist in vokalist Johnny Hedlund, ki mu v aktualni postavi skupine delajo družbo bobnar Anders Schultz ter kitarista Tomas Måsgard in Fredrik Folkare, skupina pa popelje na novem albumu poslušalca s svojimi 11. novim točkami na srdito bitko, ki oživlja vse elementarne prvine, kot solze čistega death metala, ter ga sooči z brutalnostjo vojn. Unleashed se vračajo, da ubranijo svoj tron, z novo skaljenim orožjem, ki brezkompromisno brani čudovito zapuščino Vikingov.

Vsem krvoželjnim so Unleashed ustregli z izidom prvega singla z novega albuma “No Sign Of Life”, z naslovom “The King Lost His Crown”, ki ga spremlja tudi besedilni video in ga lahko preverite spodaj.

Seznam skladb na “No Sign Of Life” se glasi:
01. The King Lost His Crown
02. The Shepherd Has Left the Flock
03. Where Can You Flee?
04. You Are The Warrior!
05. No Sign Of Life
06. The Highest Ideal
07. Midgard Warriors For Life
08. Did You Struggle With God?
09. Tyr Wields The Sword
10. It is Finished
11. Here At The End Of The World


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki