Victor Smolski (Almanac) predstavlja naslovnico novega albuma “Guitar Force”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2022
0 93

Victor Smolski, beloruski glasbeni genij, sicer multi-instrumentalist, komponist, producent in v prvi vrsti kitarski virtuoz, napoveduje za 3. 2. 2023, pri založbi Massacre Records, izid svojega novega studijskega albuma “Guitar Force”.

Spodaj je na voljo naslovnica novega albuma, ki jo je ustvaril Gyula Havancsák. Album lahko že prednaročite.

Novi album Victorja Smolskega imenovan “Guitar Force” vsebuje nekatera najboljša dela, ki jih je slikoviti umetnik kdaj koli posnel v karieri in je dokument velike prožnosti v združevanju različnih glasbenih slogov skozi kitarsko igro, kot tudi navdušujočih manifestacij neslutene kitarske virtuoznosti.

Victor Smolski tretira album “Guitar Force” kot vrsto kariernega ‘best-of’ albuma, kjer je mdr. nekatere ideje v skladbah, ki jih je posnel za izvajalce Rage, Almanac in Johann Sebastian Bach, adaptiral ter posnel skozi prizmo nove glasbene vizije.

“Guitar Force” je udaren in agresiven album s kupom dinamike v preskokih med mnoštvom različnih zvokov ter demonstracijo tehnik igranja kitare. Od trdo distorziranih kitar, do hreščavo fuziranih zvokov, pa vse tja, do klasične kitare ter zvokov sitarja. Na tem albumu boste našli vse glasbene vplive, ki so izoblikovali glasbeno podobo Victorja Smolskega.

Prelepim melodijam sledijo hitri, tehnično izpiljeni in izvedbeno razgibani deli, na albumu pa sodeluje kopica glasbenih gostov, ki prispeva zaželene odklone k posameznim aranžmajem, kar na temu glasbenemu dosežku, poglablja noto edinstvenosti.

Album “Guitar Force” je produciral in miksal Victor Smolski v studiu Unity Music School, za masterizacijo pa je poskrbel Buchwalter v studiu Gernhart.

Na dnu novice se nahaja instrumentalna ‘videzloženka’, ki izvira iz nedavnih nastopov Victorja Smolskega z Almanac na evropski turneji s Finci Lordi.

Več informacij o albumu “Guirar Force” bo znanih kmalu.

www.victorsmolski.de
www.facebook.com/victorsmolskiofficial
www.instagram.com/victorsmolski
www.massacre-records.com

Na fotografiji: Victor Smolski med nastopom s svojimi Almanac 29. 10. 2022, v italijanskem kraju San Dona Di Piave (Revolver club) – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka, na katerem so Almanac odprli koncertni večer za Fince Lordi, lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki