Frank Hannon (Tesla) predstavlja single “Octopus”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 30

Frank Hannon, kitarist ameriških hard rock legend Tesla, je posnel nov single imenovan Octopus, ki ga lahko preverite spodaj.

Hannon je v zvezi z ozadjem nastanka svojega novega singla strnil nekaj misli: “Do različnih glasbenih zvrsti sem od vselej gojil eklektičen okus. Pri petih sem skupaj z mamo pričel igrati na orgle, pri desetih bobne, potem pa me je pri dvanajstih in leta 1978 zgrabila strast do igranja kitare. Kot petnajstletnik sem posedoval štiri-kanalni snemalnik in spoznal, da če želiš ustvariti dobre posnetke, je pomembno da poznaš vlogo bas kitare in to kako morajo vsi instrumenti v posnetku klapati skupaj. S to napravo sem se naučil nasnemavanja, kasneje pa sem zgradil studio, kjer sem snemal albume drugim izvajalcem.”

“Ta nova skladba, se pravi Octopus, je seštevek vse moje ljubezni do umetnosti snemanja glasbe, pa tudi eksperimentiranja v smislu, da želiš kot samostojni umetnik, ustvariti zares zanimivo glasbo. Naslova se nikakor nisem mogel domisliti vse dokler nisem gledal filma “My Octopus Teacher”, ki me je zasvojil s sporočilom o ekstremni inteligenci in raznolikemu življenju čudovitih živali, ki jih poznamo kot hobotnice.”

Instrumentalni single Octopus je že dostopen na digitalnih platformah.

Več o Franku Hannonu:
Uradna spletna stran: http://FrankHannon.com/
Facebook: http://Facebook.com/FrankHannonBand
Instagram: https://www.Instagram.com/FrankHannon...
Twitter: https://twitter.com/FrankHannon
YouTube: https://www.youtube.com/FrankHannonBand
ReverbNation: http://www.reverbnation.com/FrankHannon

Na fotografiji: Kitarist Frank Hannon, med koncertnim nastopom Tesla 1. 5. 2014, ko so Tesla nastopili v vlogi glavnih nosilcev prvega dne Frontiers Rock festivala, v italijanskem kraju Trezzo sull’Adda (Live Club), pri Milanu. RockLine recenzijo prvega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki