God Dethroned podpisali za Atomic Fire Records – napoved novega singla “Asmodevs”

foto: NINA GRAD 2019
0 59

God Dethroned, kultni nizozemski ekstremni metalci, so podpisali pogodbo z nemško založbo Atomic Fire Records ter tako odprli novo poglavje svoje dolgožive in slikovite glasbene kariere.

Spodaj lahko preverite reklamni video, v katerem najavlja skupina, ob podpisu nove pogodbe, tudi skorajšnji izid novega singla Asmodevs.

God Dethroned veljajo danes v svojem žanrskem profilu za definitivne legende. Na sceno so privekali v začetku devetdesetih in v karieri izdali do tega dne 12. studijskih albumov. Pri tem so ostali lojalni svojim glasbenim koreninam.

Skupina ‘bukira’ koncertne nastope. Trenutno polnijo termine po južni Ameriki, vsekakor pa pri tem ne bodo izpustili niti stare evropske celine, saj so potrdili že nastope na prihodnji izdaji nekaterih poletnih evropskih festivalov.

Ob vsem tem, ter tudi nastajanju novega materiala za prihodnji studijski album, pa bo na razpolago več informacij v prihodnjih tednih in mesecih.

God Dethroned so:
Henri Sattler – vokal, kitara
Jeroen Pomper – vokal, bas kitara
Dave Meester – kitara
Frank Skillpero – bobni

Več o God Dethroned:
Uradna spletna stran: https://www.goddethroned.com
Facebook: https://www.facebook.com/goddethroned…
Instagram: https://www.instagram.com/goddethrone…
Twitter: https://www.twitter.com/villavampiria
Youtube: https://www.youtube.com/goddethronedo…

#goddethroned #asmodevs #deathmetal #blackmetal

Na fotografiji: Henri Sattler med nastopom God Dethroned 27. 4. 2019 v kranjskem Transtationu (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki