Peter Hesslein (Lucifer’s Friend) je izdal album “Night Drive 3”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 47

Peter Hesslein, originalni in ustanovni član kultne hamburške rock zasedbe Lucifer’s Friend in po osnovni glasbeni profesiji kitarist, sporoča, da je izdal novo nadaljevanje svoje serije samostojnih “Night Drive” studijskih albumov.

Hesslein se je za izid albuma “Night Drive 3” v prvi vrsti odločil po številnih zahtevah privržencev njegove glasbe in glasbe Lucifer’s Friend.

Kot beležijo orumenele strani zgodovine rocka so bili Lucifer’s Friend ustanovljeni leta 1970 v Hamburgu s strani Petra Hessleina, pevca Johna Lawtona, basista Deitra Hornsa, klaviaturista Petra Hechta in bobnarja Joachima Reitenbacha. Leta 2015 se je skupina ponovno združila, obnovila koncertne aktivnosti ter izdala dva zelo dobra studijska albuma.

Na zadnji skladbi albuma “Night Drive 3”, to je Chapters Of My Life, gostuje nekdanji Lucifer’s Friend vokalist Mike Starrs.

Seznam skladb na “Night Drive 3”, ki ga lahko že naročite, je sledeč:
1 This Way Home
2 Sunset Drive
3 At A Crossroads
4 Driving All Night
5 Going South
6 In The Fast Lane
7 Road of Dreams
8 On The Horizon
9 A Few More Hours
10 No Backseat Driver
11 A Warm Day’s Night
12 Faster Than a Slug
13 Exit Number 9
14 Sunrise Pit Stop
15 A Gnat In My Life
16 Chapters Of My Life

Na fotografiji: Peter Hesslein med koncertom Lucifer’s Friend 30. 7. 2016 v sklopu festivala Rock Of Ages v nemškem kraju Seebron (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki