Voivod predstavljajo video nove verzije singla “Fix My Heart”

foto: Catherine Deslauriers 2022
0 21

Voivod, znameniti Quebeški progresivni/thrash metalci iz mesta Jonquière, so ob 40. obletnici delovanja izdali poseben album imenovan “Morgöth Tales”, ki je izšel 21. 7. 2023, pri založbi Century Media Records.

Gre za zbirko na novo posnetih skladb izbranih iz 15. albumov dolgožive kariere skupine. Na dokumentu bo 12. skladb.

Spodaj je na voljo video novo posnete verzije Voivod klasike Fix My Heart. Za režijo videa so poskrbeli pri Above The Void.

Denis ‘Snake’ Bélanger je pred časom posebno jubilejno zbirko opisal takole: “Pretežno gre za skladbe vzete iz albumov ‘Rrröööaaarrr’, ‘Killing Technology’, ‘Dimension Hatröss’ in ‘Nothingface’. Izmed vsakega od albumov smo prebrali po eno skladbo in jo razvrstili v kronološko zaporedje. Šlo je za veliko zabavo in počutil sem se kot v časovni kapsuli. Ko sem se vrnil v drug čas in skušal peti nekatere pesmi, kot sem jih lahko prepeval nekoč. Še posebej se to nanaša na Condemned to the Gallows, ki je bila nasploh prva skladba, ki smo jo kdaj koli posneli in bila namenjena za uvrstitev na kompilacijo ‘Metal Massacre #5’, ki je takrat izšla pri založbi Metal Blade Records.”

Voivod so v letošnjem letu obiskali evropska koncertna prizorišča in to v družbi Testament.  Na turneji imenovani “Titans Of Creation”, so 2. 6. 2023 obiskali tudi Slovenijo, ko so nastopili v ljubljanskem CUK Kino Šiška!

Zbirko “Morgöth Tales” lahko še vedno naročite.

#voivod #metal #progressivemetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki