Witchery predstavljajo besedilni video in single “Storm Of The Unborn”

Witchery 2017 (press/promo)
0 62

Witchery, švedski pionirji t. i. ‘blackened thrash metala’, so svoj novi in skupno osmi studijski album “Nightside” izdali v petek 22. 7. 2022, pri založbi Century Media Records. Spodaj je na voljo novi single, ki ga spremlja besedilni video za skladbo Storm of the Unborn.

Nightside, sicer naslednik v letu 2017 izdanega “I Am Legion” albuma, so Witchery posneli v enaki zasedbi: Jensen (kitara, The Haunted / ex-Seance), Rickard Rimfält (kitara, Seance), Angus Norder (vokal, Nekrokraft), Victor Brandt (bas kitara, Dimmu Borgir / ex-Entombed A.D.) – slednji je sedaj tudi uradno in polnopravno v skupini nasledil predhodnika Sharleeja D’Angela, in Chris Barkensjö (bobni, LIK / ex-Kaamos).

Novi album je ponovno miksal in masteriziral Daniel Bergstrand (Behemoth, In Flames, itn.), medtem ko je naslovnico za album ustvaril Andreas “Diaz” Pettersson.

Na albumu, ki je dostopen v več formatih in ki ga je že mogoče naročiti, so gostovali: basist in vokalist Jeff Walker (Carcass, na skladbi A Forest Of Burning Coffins), ter kitaristi Hank Shermann (Mercyful Fate, na skladbi Left Hand March), Simon Johansson (Wolf, na Crucifix And Candle) in Maciek Ofstad (Kvelertak na “Don’t Burn The Witch”), ki so prispevali kitarske solaže.

Seznam skladb:
1. Witching Hour
2. Don’t Burn The Witch
3. Storm Of The Unborn
4. Er steht in Flammen
5. Popecrusher
6. Left Hand March
7. Under the Altar
8. Churchburner
9. Crucifix And Candle
10. A Forest Of Burning Coffins

#Witchery #StormOfTheUnborn #Nightside


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki