Wolfgang Flür (Kraftwerk) napoveduje novi solo album “Magazine 1”

foto: Markus Luigs 2021
0 76

Wolfgang Flür, nekdanji član nemških pionirjev elektronske glasbe Kraftwerk, je napovedal novi samostojni studijski album “Magazine 1”, ki bo izšel 4. 3. 2022, pri britanski založbi Chery Red Records. Spodaj sta na razpolago seznam skladb albuma in njegova naslovnica.

Na novemu albumu sodeluje z nekdanjim Kraftwerk tolkalistom kopica znanih izvajalcev iz sveta elektronske glasbe vključno z imeni, kot so Claudia Brucken (Propaganda), Midge Ure (Ultravox) in Peter Hook (New Order). Na albumu sodelujejo kot gostje tudi Juan Atkins (DJ), Carl Cox ter elektro-pop zasedba U96. Tu so še drugi komponisti iz sveta elektronike: Ramón Amezcua (AKA Bostich), MAPS in Anushka.

Flür je zadnji še živeči član klasične postave Kraftwerk, ki še ustvarja, snema in izdaja novo glasbo. Soustanovitelj skupine Florian Schneider je preminil v pomladi leta 2020.

Wolfgang Flür: “Magazine 1”:
1. Magazine [ft. Ramón Amezcua]
2. Zukunftsmusik [ft. U96]
3. Best Buy [ft. U96]
4. Das Beat [ft. Midge Ure]
5. Birmingham [ft. Claudia Brücken & Peter Hook]
6. Night Drive [ft. Anushka]
7. Electric Sheep [ft. Carl Cox & U96]
8. Billionaire (Symphony Of Might) [ft. Juan Atkins]
9. Say No! (ft. MAPS)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki