Within Temptation predstavljajo novi single “Shed My Skin”

Within Temptatiton 2020
0 65

Within Temptation, nizozemska heavy rock in bombastično metalska formacija, predstavlja novi single “Shed My Skin”, ki je nastal v navezi oziroma ob sodelovanju z nemško metalcore zasedbo Annisokay.

Skladba Shed My Skin se ukvarja v sporočilu z neizbežnimi spremembami v življenju, pravi pevka skupine Sharon Den Adel , in dodaja: “Gre za to da postaneš oseba za katero ti je bilo namenjeno da postaneš, četudi ob tem izgubljaš ljudi, ki ti nekaj pomenijo, vendar si se polagoma oddaljil od njih. Prava rast se začne tam, kjer je konec cone ugodja in natanko o tem govori pesem. Če se ne spremenimo, ne morem rasti. Če ne rastemo, dejansko niti ne živimo.”

V skladbi Shed My Skin si izmenjujejo vodilne vokalne linije Sharon Den Adel ter Annisokay vokalista Rudi Schwarzer in Christoph Wieczorek.

Shed My Skin je tretji Within Temptation single v seriji neodvinsnih izdaj, kar naj bi polagoma rezultiralo v izidu novega albuma.

Shed My Skin bo deležna tudi premiere pravega videa, ki ga bodo Within Temptation prvič zavrteli na svojem “digitalnem” koncertu 8.7. in 9.7.2021 z naslovom “The Aftermath – A Show In A Virtual Reality”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki