Snowman predstavljajo novi single “A Storm Coming”

foto: Paulo Diva 2021
0 75

Snowman, portugalski progresivnorockovski kvartet, predstavlja novi single za skladbo A Storm Coming, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj.

Single A Storm Coming izhaja iz prihajajočega novega albuma skupine z naslovom “In A Better Place”, k izide takoj po novem letu. Album je v studiu Lemon Drops Media produciral André Eusébio.

Snowman je ustanovil vokalist in kitarist Pedro Miguel Fernandes, pri zagonu projekta, pa so mu pomagali številni prijatelji in glasbeniki, mdr. Dinis Costa (klaviature), bobnarja Tiago Faria in David Vieira, Ruydabass (bas kitara), Guilherme Luz (analogne klaviature), Rui Godinho (klaviature) in Cristiana Gomes (flavta).

Snowman, ki štejejo za svoj glavni navdih skupine: Genesis, Porcupine Tree, Pink Floyd, Opeth in Camel, so svoj prvi single Leave It All Behind izdali leta 2018, temu pa je sledil EP “Inner Light”, ki je izšel leta 2019.

Snowman uradni FaceBook profil!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki