Pevec zasedbe Chimaira diagnoziran za rakom na ščitnici

0 78

Mark Hunter, pevec ameriških metalkorašev Chimaira, je uradno naznanil preko svojega FB profila, da je diagnoziran za rakom na ščitnici.

Pred tednom dni so kirurgi pevcu že odstranili polovico ščitnice, zato da bi lažje določili obliko tumorja. Gre za najbolj pogosto obliko neoplazem grla, k sreči je stopnja njegove ozdravljivosti visoka.

Še v letošnjem avugstu bodo kirurgi Hunterju odstranili preostali del ščitnice, pevec pa bo pričel prejemati tretma z radioaktivnim jodom.

Chimaira so nastali leta 1998, razpadli pa leta 2014, leto potem, ko so izdali svoj zadnji in skupno sedmi studijski album “Crown Of Phantoms”

Na fotografiji: Mark Hunter med nastopom Chimaire, dne 20.03.2008, v ljubljanski Gala Hali (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki