Sacred Reich predstavljajo besedilni video in single Divide And Conquer

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 62

Sacred Reich, arizonske legende thrash metala in ljubitelji surfanja po Nikaragvi, ki nastopijo 16.11.2019 tudi v ljubljanskem Orto baru, predstavljajo besedilni video za skladbo Divide And Conquer.

Zavrtite ga lahko spodaj.

Skladba se nahaja na pravkar izdanem novem studijskem albumu skupine z naslovom ‘Awakening’, ki je izšel 23. avgusta pri založbi Metal Blade Records. Prvi album zasedbe po kar triindvajsetih letih je produciral Arthur Rizk, ki je v preteklosti sodeloval že s Cavalera Conspiracy, Power Trip, Code Orange in drugimi.

“Awakening” seznam skladb:
01. Awakening 
02. Divide & Conquer 
03. Salvation 
04. Manifest Reality 
05. Killing Machine
06. Death Valley
07. Revolution
08. Something To Believe

Na fotografiji: Basist skupine Sacred Reich Phil Rind med nastopom, dne 15.07.2016 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki