The Black Dahlia Murder z novim videom

0 170

Ameriška death metal zasedba The Black Dahlia Murder je posnela video za “Child of Night”, ki se nahaja na prihajajočem albumu “Verminous”, ki bo izšel 17. maja.

Album bo izšel pri založbi Metal Blade Records, na voljo pa bo v mnogih različicah. Različice lahko preverite na strani skupine TUKAJ.

Snemanje albuma je potekalo lansko leto v različnih studiih. Bobni so bili posneti s pomočjo nekdanjega basista Ryana Willamsa v studiu The Pipeyard, v Plymouthu. Preostanek je bil posnet v domačem studiu kitarista Brandona Ellisa v New Jerseyju, miks pa je opravil Tue Madsen, mastering pa Alan Douches.

Na novem albumu se bodo zvrstile naslednje skladbe:

  1. Verminous
  2. Godlessly
  3. Removal of the Oaken Stake
  4. Child of Night
  5. Sunless Empire
  6. The Leather Apron’s Scorn
  7. How Very Dead
  8. The Wereworm’s Feast
  9. A Womb in Dark Chrysalis
  10. Dawn of Rats
  11. Their Thwarted Patience (Bonus)
  12. Go To Hell (Megadeth Cover) (Bonus)

The Black Dahlia Murder so nazadnje v Sloveniji nastopili v sklopu festivala Winter Days of Metal 2019 v Bohinjski Bistrici. Kako se je skupina odrezala, si lahko preberete v reportaži TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki