Night Demon predstavljajo “Visterya” video in single!

0 44

Night Demon so oznanili izid svojega novega singla “Visterya”, ki bo izšel pri založbi Century Media Records. Posneli so tudi že video za single, ki ga lahko predvajate spodaj.

“Vysteria” bo že četrti v seriji Night Demon singlov, ki bodo v letošnjem letu ugledali luč sveta v obliki sedeminčnega vinila.

Skladba je nov brezkompromisni rušilec skupine z besedilom, ki je navdahnjeno nad križi in težavami stanja koronavirus pandemije.

Na album je dodana tudi posebna verzija singla Visterya, za katero je opravil zvočni miks legendarni producent Randy Burns, ki se je proslavil zlasti ob oblikovanju zvoka Megadeth albuma “Peace Sells … But Who’s Buying?”, sicer pa je bil med drugim odgovoren za zvok albumov tudi sledečih izvajalcev: Possessed, Nuclear Assault, Dark Angel, Kreator in Death. Ta verzija je povsem drugačna od tiste, ki se nahaja v spodnjem videu, in bo tudi izšla digitalno, in ki jo je miksal Kurt Ballou, sicer kitarist hardcore punk pionirjev Converge. Na b-strani sedeminčnega vinila se nahaja koncertna verzija Iron Maiden klasike Wasted Years, ki izhaja iz koncerta skupine na prizorišču Beachland Ballroom v Clevelandu (Ohio) dne 2. 12. 2017.

Single bo dostopen v sledečih sedeminčnih vinilnih verzijah:
– Lilac 7” (200 – High Roller / Band Shop)
– Transparent green 7” (300 Band Shop)
– Digital Audio Bundle (all platforms)

Night Demon so:
Jarvis Leatherby – vokal, bas kitara
Armand John Anthony – kitara
Dusty Squires – bobni

Na fotografiji: Basist in vokalist Jarvis Leatherby (desno) in kitarist Armand John Anthony (levo) med koncettnim nastopom Night Demon 13. 7. 2018, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!! v mestu Balingen (ROckLine fotoathiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki