Roger Joseph Manning Jr. napoveduje ponatise svojih albumov!

0 67

Roger Joseph Manning Jr., nekdanji član zasedb Jellyfish in Imperial Drag, ter aktualni član The Lickerish Quartet, predstavlja promocijski video s katerim naznanja ponovni izid svojih treh albumov, ki jih ni več mogoče dobiti na tržišču.

To so “The Land Of Pure Imagination” (2008), “Catnip Dynamite” (2018) in EP “Glamping”, za katere zvočno remasterizacijo je poskrbel Manningov dolgoletni kompanjon in zvočni inženir John Paterno. Danes so vsi trije izdelki že znova dosegljivi v digitalnem formatu in sicer na Manningovi založbi Label Logic. Manning, ki je opravil tudi revizijo nove zvočne podobe remastrov, bo v jeseni vse tri dokumente izdal tudi v formatih CD in 180 gramski vinil.

Manning se je pred kratkim znova vrnil v sfere glasbenih aktivnosti, kot del zasedbe The Lickerish Quartet, kjer mu delata družbo tudi nekdanja Jellyfish pajdaša Eric Dover in Tim Smith. The Lickerish Quartet so prvega v seriji treh napovedanih EP-jev, to je “Threesome Volume 1”, izdali v letošnjem maju.

Album lahko že prednaročite!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki