Pain Of Salvation predstavljajo “Restless Boy” video!

0 80

Pain of Salvation, švedski progresivni metalci, so izdali novi video in sicer za svoj novi single “Restless Boy”.

Skladba “Restless Boy” bo uvrščena na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “Panther”, ki bo izšel 28. 8. 2020, pri nemški založbi InsideOut Music.

Video lahko v celoti predvajate spodaj.

“Ker vsebuje video tudi sceno z odrom, je to pravzaprav situacija preko katere smo v letošnjem letu prišli še najbliže občutku koncerta”, pravi vodja skupine Daniel Gildenlow in nadaljuje: “Tako kot video za skladbo “Accelerator”, smo dele za ta video posneli znova na lokaciji Skjulstahallen (Eskilstuna). Pri tem pošiljamo polno ljubezni in zahval Lotti Nillson iz IKEG, ki nam je to omogočila.”

“Restless Boy je nastala iz skladbe ‘Full Throttle Tribe’, tako kot je v več pogledih nastal celoten album “Panther”. Pleme, ki izpolnjuje vsako stran sleherne zgodovinske knjige, ki ste jo kdajkoli prebrali. Ljudje spektra. Briljantni, nori, norčavi, nadarjeni in problematični. Prelepi fantje in punce, ki jih žene večni notranji nemir.”

“Panther”, naslednik albuma “In The Passing Light Of Day”, ki je izšel leta 2017, je posnel, zmiksal in produciral Daniel Gildenlöw, pri tem pa je sodeloval tudi Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend). Naslovnico za album je prispeval André Meister. 

Album bo na voljo kot standarden CD, vinilka in digitalno. Na voljo bo tudi razširjena verzija kot dvojni CD, na katerem bodo še štiri bonus skladbe, za zbiralce vinila bo na voljo 180-gramski gatefold dvojni LP, ki bo prav tako vseboval bonus skladbe.

Album “Panther” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na Pain of Salvation albumu “Panther” je sledeč:
1. Accelerator
2. Unfuture
3. Restless Boy
4. Wait
5. Keen To A Fault
6. Fur
7. Panther
8. Species


Pain Of Salvation – “Restless boy” (uradni video)
Pain Of Salvation – “Accelerator” (uradni vode)
Pain Of Salvation – “Panther” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki