Tygers Of Pan Tang predstavljajo “Cruel Hands Of Time” besedilni video!

0 63

Tygers Of Pan Tang, veliki veterani heavy metala, delujoči od N.W.O.B.H.M. časov, predstavljajo besedilni video za skladbo “Cruel Hands Of Time”, ki je izšla kot digitalni single.

Skupina predstavlja pravzaprav drugačno verzijo skladbe kot je tista, ki se nahaja na albumu “Ambush” (2012) in ki je pred osmimi leti ni izbrala za uvrstitev na album. Video za digitalni single “Cruel Hands Of Time” (studio out take) lahko predvajate spodaj.

Tygers Of Pan Tang so na tak način naznanili, da pripravljajo ponatis albuma “Ambush”, ki bo ponovno izšel 18. 9. 2020 pri založbi Mighty Music in pri kateri je skupina izdala tudi svoja zadnja dva studijska albuma “Tygers of Pan Tang” (2016) in “Ritual” (2018).

Video za drugačno verzijo skladbe “Cruel Hands Of Time” je ustvaril bobnar Craig Ellis, skladba pa bo dodana kot bonus na ponatis albuma.

Album “Ambush” je ob tej priložnosti doživel zvočno osvežitev v studiu Medley, ki se nahaja v danskem Kopenhagnu in za katero je poskrbel Henrik West.

Ponatis albuma “Ambush” lahko že prednaročite!

Tygers of Pan Tang postava, ki je leta 2012 posnela in izdala album “Ambush”:
Jacopo Meille – vokal
Robb Weir – kitara
Dean Robertson -kitara
Gav Gray – bas kitara
Craig Ellis – bobni

Na fotografiji: Originalni kitarist Robb Weir (levo) in vokalist Jacopo Meille (desno) med nastopom Tygers Of Pan Tang 13. 7. 2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Tygers Of Pan Tang – “Cruel Hands Of Time” (studio “outtake”)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki