Mark Kelly (Marillion) predstavlja video in single “Amelia”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 91

Mark Kelly, klaviaturist britanskih neo-progresovnih in art rock imenitnežev Marillion, je izdal video v katerem izvaja s svojo skupino Marathon skladbo “Amelia”, ki bo vključena na prihajajoči studijski album. Kellyjev album “Marathon” bo izšel 29. 11. 2020, video za skladbo “Amelia”, pa že lahko v celoti predvajate spodaj.

V videu je ob Marku Kellyju na klaviaturah, prikazana celotna Marathon skupina, ki jo zastopajo: Henry Rogers (bobni), Oliver M. Smith (vokal), Conal Kelly (kitara, bas kitara, spremljevalni vokal), Pete ‘Woody’ Wood (kitara) in John Cordy (kitara). Video je bil posnet v Real World studiu, ki je v lasti famoznega Petra Gabriela.

Besedila za album je prispeval Guy Vickers. Album bo izšel v več različnih formatih: CD, vinil in kot količinsko omejeni “CD+DVD” paket. DVD bo povzemal celotno koncertno izvedbo albuma “Marathon” v studiu Real World, kot tudi filmske posnetke iz zakulisja.

Album “Marathon” lahko že prednaročite!

Več podrobnosti o albumu “Marathon”, ki je konceptualen, lahko izbrskate TUKAJ!

Na fotografiji: Mark Kelly med nastopom Marillion 5. 12. 2018 v dunajskem Gasometru (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki