David Lee Roth predstavlja skladbo “Giddy Up!”

foto: Frazer Harrison (Getty Images) & Karl Walter (Getty Images)
0 71

David Lee Roth je izdal novo skladbo z nazivom “Giddy-Up!” Skladbo spremlja tudi naslovnica, ki jo je oblikoval nekdanji Van Halen pevec osebno. Skladbo lahko preverite spodaj.

Giddy-Up! je ena izmed peth skladb, ki so vključeni v pevčev The Roth Project, ki je zaživel v lanski jeseni. Gre namreč za komedijo, ki jo spremlja naracija Rotha. Medtem ko Roth prepeva, izvajajo glasbo: John 5 (kitara, bas kitara), Greg Bissonette (bobni), Brett Tuggle (klaviature) in Luis Conte (tolkala). Komedijo, ki vsebuje sedemnajst poglavij, spremljajo še štiri druge skladbe, ki jih je Roth skomponiral v družbi Johna 5 in posnel pred nekaj leti v hollywoodskem studiu Henson Recording: Somewhere Over The Rainbow Bar And Grill, Alligator Pants, Lo-Rez Sunset in Manda Bala.

Od kod maloprej omenjena skladateljska naveza? John 5 je prvič resneje opozoril na svoje talente prav na Rothovem solo albumu “DLR Band”, preden se je priključil Marilyn Manson, danes pa igra pri Robu Zombie-ju. Zato gre sklepati, da je John 5 opravil zadnje skupne posnetke z znamenitim Van Halen pevcem pred najmanj sedmimi leti.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki