Ghost predstavljajo video za single “Spillways”

foto: Ryan Chang 2922
0 107

Ghost, švedska okultna metal senzacija, predstavlja novi fantazmagorični video za single Spillways, ki ga lahko preverite spodaj.

Muzikalno izjemno nalezljivi glasbeni aranžma skladbe je umetelno vizualno opremil z glasbenim videom režiser Amir Chamdin.

Single Spillways izhaja iz letos izdanega petega studijskega albuma skupine Ghost imenovanega “Impera” – RockLine recenzija, ki se je v prvem tednu po izidu prodal samo na tleh ZDA v 70.000 ekvivalentnih enotah ter na Billboardovi lestvici 200 najbolje prodajanih albumov zasedel drugo mest. To je skupno že tretji studijski album skupine, ki mu je uspelo na Billboardovi lestvici prodreti med najboljših deset albumov.

Album “Impera” se je v Nemčiji in na Švedskem uvrstil na prvo mesto tamkajšnjih glasbenih lestvic najbolje prodajanih plošč. Na podobnih lestvicah v Veliki Britaniji, na Nizozemskem, v Belgiji in na Norveškem, je zasedel drugo mesto, v Avstraliji tretje, v Franciji in na Irskem peto, v Italiji pa je prizlezel do 20. mesta.

Album “Impera” je izšel 11. 3. 2022. Album dvanajstih skladb je produciral Klas Åhlund, medtem ko je miks albuma opravil Andy Wallace.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki