Holy Moses sklenili pogodbo s Fireflash Records!

Holy Moses (press/promo)
0 41

Holy Moses, veljajo za čvrsto inštitucijo na mednarodni metalski sceni. Njihov multi-facetni thrash metal, karizmatični vokal Sabine Classen in mešanica tradicionalnega z eksperimentalnim, so postavljajo skupino na čvrst piedestal vse od začetka osemdesetih.

Holy Moses so s klasikami: “Finished With The Dogs” (1987), “The New Machine Of Liechtenstein” (1989), “World Chaos” (1990) in “Terminal Terror” (1991) so spisali del metalske zgodovine.

Danes je skupina torej sklenila pogodbo z novo ustanovljeno nemško založbo Fireflash Records, ki je sicer pod-založba založbe Atomic Fire Records, pri kateri izdajajo albume skupine, kot mdr.: Meshuggah, Helloween in Amorphis. 

V pripravi je novi studijski album.

Pred dnevi je organizator tolminskega festivala “Tolminator”, ki bo v prihodnjem letu potekal na sotočju Tolminke in Soče pri Tolminu, potrdil prvi sveženj nastopajočih skupin festivala, med njimi tudi nastop zasedbe Holy Moses.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki