Znane prve skupine za festival Tolminator 2023

0 965

Organizatorji festivala Tolminator, ki se bo prihodnje leto odvijal med 25. in 29. julijem v Tolminu, so razkrili prve potrjene skupine.

Med potrjenimi skupinami so: Dying Fetus, Insomnium, Holy Moses, Within Destruction, Crisix, ANCIENT, IN MOURNING, Insanity Alert, Frozen Soul and KVAEN!

Na samem festivalu bo nastopilo najmanj 42 skupin, ki bodo najavljene v prihodnjih mescih. Obenem organizator opozarja, da so skupine za festival že znane, tako da prijave za nastop na letošnji ediciji so že zaprte. V primeru, da si skupina želi nastopiti na naslednji ediciji, naj na festival prinese svoj promo in ga pusti na info točki.

Med drugim organizator tudi opozarja, da bo to manjši festival kot predhodni. Festival bo sprejel okoli pet tisoč obiskovalcev, podobno kot Punk Rock Holiday, ki poteka na isti lokaciji. Karte so na voljo trenutno po early bird ceni 120€.

Povezave:

Web: https://tolminator.com/

IG: https://www.instagram.com/tolminatormetalfest/

FB: https://www.facebook.com/TolminatorMetalFest/

Ticket shop: https://tolminator.mojekarte.si/

Facebook event: Tolminator Metal Fest 2023

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki