AC/DC in prva fotografija ponovno združene postave!

AC/DC 2020
0 155

AC/DC so objavili prvo uradno fotografijo ponovno združene postave, kar pomeni, da so se vokalist Brian Johnson, basist Cliff Williams in bobnar Phil Rudd uradno vrnili k AC/DC.

Gornja fotografija potrjuje govorice o ponovni pridružitvi zgoraj omenjenih glasbenikov, ki so pricurljale v javnost že leta 2018. Brian Johnson, ki je pel pri AC/DC vse od leta 1980, je leta 2016 zapustil skupino zaradi težav s sluhom, Phila Rudda je zamenjal na albumu “Rock Or Bust” Chris Slade, potem, ko se je Rudd leta 2015 znašel pred obtožbo posedovanja drog in groženj s smrtjo, medtem ko se je basist Cliff Williams leta 2017 uradno upokojil.

Po daljšem obdobju popolne tišine, kar je v primeru AC/DC že utečeni ritual, je bil pretekli teden za AC/DC znova zelo pester.

V javnosti je tako zaokrožila fotografija na kateri se nahaja stara srednja šola Ashfield Boys, locirana na jugozahodu Sydneya, ki jo je obiskoval Angus Young, na katero sta dodana misteriozni pripis “Ste pripravljeni?” in “PWR-UP” logo.

V ponedeljek 28. 9. 2020 so AC/DC znova aktivirali kanale svojih socialnih omrežij ter objavili kratek video v katerem se prižiga strela vzeta iz njihovega logotipa. Temu je sledil še video objavljen pod ‘hashtagom’ #PWRUP, ki namiguje na to, da je nasledniku albuma “Rock Or Bust” izdanem leta 2014, dodeljeno tudi že ime.  


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki