Adrian Smith in Richie Kotzen najavljata novi EP

BMG 2022
0 52

Smith/Kotzen, superduo, ki ga zastopata Iron Maiden kitarist Adrian Smith in nekdanji Poison, Mr. Big in Winery Dogs kitarist ter samostojni izvajalec Richie Kotzen, napovedujeta za letošnji september izid novega EP-ja.

EP z naslovom “Better Days… And Nights” je mešanica koncertnih in studijskih posnetkov, razdeljen pa je v dva dela. Prvega, ki je imenovan “Days”, zastopajo štirje komadi. Ti se sicer nahajajo na EP-ju izdanem v lanskem letu z naslovom “Better Days”. Drugi del z naslovom “Night”, pa zastopa pet skladb, ki sta jih Kotzen in Smith posnela na letošnji turneji, na kateri sta ju spremljala dva brazilska glasbenika, basistka Julia Lage (Vixen) in bobnar Bruno Valerde.

Spodaj je na voljo koncertni video za skladbo Hate And Love.

Studijske skladbe sta producirala Kotzen in Smith, za miks pa je poskrbel Kevin Shirley, medtem ko sta koncertne verzije v celoti producirala in miksala Smith in Kotzen.

EP “Better Days …And Nights” bo dostopen v formatu CD in na digitalnih platformah 16. 9. 2022. Za izid bodo poskrbeli pri založbi BMG.

Seznam skladb na EP-ju:
Days
1. Better Days 
2. Got A Hold On Me 
3. Hate And Love 
4. Rise Again 
 Nights 
5. Hate and Love (Live) 
6. Got A Hold On Me (Live) 
7. Scars (Live) 
8. You Don’t Know Me (Live) 
9. Running (Live) 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki