Æon Spoke – stranski projekt zasedbe Cynic, predstavlja video “Emmanuel”

Season of Mist
0 56

Æon Spoke, post-rockovsko zasnovani stranski projekt zasedbe Cynic, predstavlja novi video za single Emmanuel, ki ga lahko preverite spodaj.

Single Emmanuel izhaja iz drugega studijskega (istoimenskega) albuma skupine, ki je izšel originalno leta 2007, prav tako pa se nahaja na prvencu “Above The Buried City” iz leta 2004. Skladba je bila uporabljena tudi kot del glasbene podlage za film “What The Bleep Do We Know”. Spodnja verzija singla pripada drugemu studijskemu albumu za katerega se je založba Season Of Mist odločila, da ga ponovno izda v digitalnem formatu. Pri založbi obljubljajo ponatis albuma tudi v vinilnem formatu, ki pa bo na voljo v drugi polovici letošnjega leta.

Kitarist Paul Masvidal, ki je Æon Spoke ustanovil leta 2004 s takratnim Cynic bobnarjem, pokojnim Seanom Reinertom, potem ko sta se odločila, da postavita Cynic na začasno mirovanje, ter se preseilta iz Miamija v Los Angeles. Masvidal je v zvezi s tem povedal: “Menim, da so skladbe, ki so takrat nastale nekaj najboljšega kar sem kdaj koli uspel napisati.”

Album je iz digitalnim platform Masvidal po smrti Seana Reinerta začasno umaknil. Pretežno iz osebnih razlogov.

Poleg Masvidala in Reinerta, so na albumu v vlogi posebnih gostov sodelovali tudi: Rex Brown (Pantera, Down), R.Walt Vincent (Cynic, Liz Phair, Pete Yorn), Evan Slamka (Marjorie Fair), Chris Tristram (House Of Lords, Marjorie Fair) in Chris Kringel (Cynic, Portal).

Æon Spoke: “Æon Spoke”:
1. Cavalry of Woe       
2. No Answers
3. Emmanuel
4. The Fisher Tale
5. Silence
6. Face the Wind
7. Yellowman
8. Pablo at the Park
9. For Good
10. Suicide Boy
11. Sand & Foam
12. Grace
13. Nothing


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki