Al Di Meola predstavlja video in single “Ava’s Dance in the Moonlight”

foto: Alexander Mertsch
0 34

Al Di Meola, legendarni kitarski virtuoz in ena najvidnejših glasbenih figur na žanrskem polju jazz in rock fuzije, se 19. 7 2024 in po štirih letih, ki so se bliskovito odvrtela od izida zadnjega studijskega albuma “Across The Universe” (2020, drugi izmed dveh albumov Alovih adaptacij The Beatles klasik), vrača z njegovim naslednikom imenovanim “Twentyfour”. Za izid albuma bodo poskrbeli pri založbi earMUSIC.

Spodaj lahko že preverite novi single in video za skladbo Ava’s Dance in the Moonlight. Di Meola je pred časom napovedal album “Twentyfour” singlom Fandango.

Album “Twentyfour”, ki ga je Al Di Meola pričel komponirati v času ‘pandemije’, bo dostopen tako v vinilnem formatu, kot tudi 2CD formatu in ga lahko že prednaročite.

Al Di Meola se trenutno mudi na evropski koncertni turneji, ki ji bo sledila v nadaljevanju tega leta še severnoameriška.

Seznam skladb na albumu “Twentyfour” (2CD format):
CD1
1. Fandango
2. Tears of Hope
3. Esmeralda
4. Capriccio Suite
5. Ava’s Dance in the Moonlight
6. Immeasurable Part1
CD2
1. Immeasurable Part2
2. Eden
3. Close Your Eyes
4. Immeasurable Part3
5. Paradox of Puppets
6. For Only You
7. Genetik
8. Testament 24
9. Precocious

Več informacij:
Facebook


Al Di Meola – “Twentyfour” (2024, earMUSIC)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki