All My Shadows predstavljajo video “Lifeforms”!

All My Shadows 2022 (press/promo)
0 27

All My Shadows, novi kvintet ustanovljen s strani Vanden Plas članov kitarista Stephana Lilla in pevca Andyja Kuntza, je 17. 2. 2023 izdal studijski prvenec “Eerie Monsters”, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj lahko preverite novi video za single Lifeforms, ki izhaja iz pričujočega albuma.

Album “Eerie Monsters” je že mogoče naročiti.

“Ideja je bila da posnamem in izdam nekaj rock skaldb, o čemer sem že lep čas razmišljal. Med komponiranjem so mi misli uhajale na obdobne osemdesetih. Tudi danes ostajam velik privrženec skupin in izvajalcev, mdr. Whitesnake, Ozzy Osbourne, Dokken, in njim podobnim. Cilj je bil da prevedem te klasične zvoke v sedanjost. Torej hard rock, z našpičeno produkcijo, posoljeno z modernimi glasbenimi elementi”, razlaga Stephan Lill.

Projektu se je sprva priključil Markus Teske, ki je sicer šesti član skupine Vanden Plas, saj je producent vseh njihovih plošč. Teske, ki igra pri All My Shadows klaviature, poseduje svoj studio imenovan Bazement, kjer se je snemal tudi material za All My Shadows prvenec. Poleg producentskih odlik prinaša Markus tudi virtuoznost. Zatem se je ekipi pridružil bnasist Franky R., ki ima v karieri bogate izkušnje, saj je sodeloval mdr. tudi z Michaelom Schenkerjem. Mesto bobnarja pa je pripadlo še enemu rednemu Vanden Plas članu, ki ni nihče drug, kot Stephanov brat Andreas Lill.

Stephan in Andy pa ob tem odločno poudarjata, da glasba All My Shadows ne prinaša nobenih podobnosti s tem kar igrajo Vanden Plas. Lill razlaga: “Vanden Plas stojijo močno za progresivnim metalom ter njegovimi variacijami, medtem ko se pomikajo All My Shadows v sfere melodičnega rocka. Gotovo obstajajo sem in tja tudi stične točke, vendar je odklon med skupinama vseskozi jasen in nazoren. All My Shadows nosijo vse karakteristike svoje lastne glasbene identitete.”

Zasedba:
Stephan Lill – kitara
Andy Kuntz – vokal
Markus Teske – klaviature
Franky R. – bas kitara
Andreas Lill – bobni

Sledite All My Shadows:
https://facebook.com/allmyshadows
https://instagram.com/all_my_shadows


All My Shadows – “Eerie Monsters” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki