Allegaeon predstavljajo video za single “Vermin”

ALLEGAEON 2021 (promo/press)
0 45

Allegaeon, ameriški ekstremni tehnični death metalci, predstavljajo tretji single in video iz pravkar izdanega novega studijskega albuma “Damnum”, in sicer za skladbo Vermin, ki ji lahko prisluhnete spodaj. Skupina je še v lanskem oktobru predstavila prvi single za skladbo Into Embers, ki ji je sledil v letošnjem januarju še single Of Beasts and Worms (oba spodaj).

Album “Damnum” je torej izšel včeraj, 25. 2. 2022, pri založbi Metal Blade Records.

Greg Burgess, kitarist skupine Allegaeon, pravi, da je to prva plošča skupine, za katero je novi bobnar Jeff Saltzman napisal prav vse svoje dele, namesto da bi kitarista programirala ritem, ter se potem naknadno obračala na bobnarja, da ta samo dopiše manjkajoče dele ritem struktur. Vokalist Riley McShane dodaja, da je kombinacija Salzmana z basistom Brandonom Michaelom končno takšna ritem sekcija, ki se lahko v tehničnem smislu enakovredno kosa z kompleksnim delom obeh kitar (peti član skupine je kitarist Michael Stancel).

Album “Damnum”, ki ga lahko že naročite, je znova produciral Dave Otero v studiu Flatline Audio, v ameriškem Koloradu.

Seznam skladb na albumu “Damnum” se glasi:
1. Bastards of the Earth
2. Of Beasts and Worms
3. Into Embers
4. To Carry My Grief Through Torpor and Silence
5. Vermin
6. Called Home
7. Blight
8. The Dopamine Void Pt. 1
9. The Dopamine Void Pt. 2
10. Saturnine
11. In Mourning
12. Only Loss


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki