Amanda Lehmann najavlja samostojni album “Innocence And Illusion”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 67

Amanda Lehmann, znana po sodelovanju kot dodatna kitaristka in spremljevalna vokalistka v skupini nekdanjega Genesis kitarista Stevea Hacketta, napoveduje izid samostojnega studijskega prvenca “Innocence And Illusion”, ki bo izšel v letošnjem avgustu.

Spodaj že lahko prisluhnete skladbi Memory Lane, ki jo spremlja tudi video.

Na albumu “Innocence And Illusion”, ki bo izšel 20. 8. 2021, je našlo prostor devet skladb, na njem pa so v vlogi posebnih gostov sodelovali: Steve Hackett ter Hackettovi siceršnji tesni sodelavci Roger King, Nick Magnus in Rob Townsend. Spodaj sta na voljo naslovnica albuma in seznam skladb.

Amanda Lehmann je leta 2010 izdala samostojni EP “Shadow”, že leta 1994 pa je pod imenom Wazzoon in v navezi z Eddyjem Deeganom, izdala album “Through The Haze”. Album je bil remasteriziran in ponatisnjen v prvi polovici letošnjega leta.

“Innocence And Illusion” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Innocence And Illusion” se glasi:
1. Who Are The Heroes?
2. Tinkerbell
3. Only Happy When It Rains
4. The Watcher
5. Memory Lane
6. Forever Days
7. We Are One
8. Childhood Delusions
9. Where The Small Things Go

Na fotografiji: Amanda Lehmann med nastopom Steve Hackett Band 1. 8. 2010, v sklopu zadnjega dne Summer Rock Festivala na tržaškem prizorišču Piazza Unita d’Italia (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki