Anathema odhajajo na daljše mirovanje

foto: Caroline Traitler
0 30

Anathema, priljubljeni britanski progresivni rockerji, ki so kariero začeli v doom in death metalskih vodah, so presenetili svoje privržence z novico, da so prenehali z aktivnim delovanjem. Ni še jasno kako dolgo bo to mirovanje trajalo, zagotovo pa ne bo kratko.

Anathema so v zvezi s tem na svoji uradni Facebook strani napisali sledeče:

“Najdražja Anathema družina,

Letošnje leto je takšno, kot ga še ni bilo

Vsi mi – vključno z vsemi vami – smo se soočili z nepredvidljivimi izzici, ki so vplivali na naša življenja, tako v profesionalnem, kot osebnem oziru. V teh težkih časih in dogodkih, ki se vrstijo skozi letošnje leto, nimamo druge izbire, kot da odidemo na daljše mirovanje. Za člane skupine, kot posameznike, je prišel čas, da s posvetimo drugim življenjskim izzivom.

Ob tem nam zmanjka besed in dejanj, s katerimi bi lahko izkazali vso hvaležnost, za vso vašo podporo skozi leta. tu nikonec naše ljubezni in spoštovanja, ki nas vežejo na naše oboževalce, ki so soustvarjali najboljši čas naših življenj. Naklonjenost in razumevanje, ki ste jo izkazovali ob vseh naših prisilno odpovedanih turnejah, sta nekaj na kar ne bomo nikoli pozabili.”

Anathema so svoj zadnji studijski album z naslovom “The Optimist” izdali leta 2017!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki