Angra predstavljajo novi video za skladbo “Magic Mirror”

0 110

Angra, progresivnometalski veljaki iz Brazilije, predstavljajo novi video in sicer za skladbo Magic Mirror, ki se nahaja na novem studijskem albumu z naslovom “Ømni”. Ta je izšel pri založbi earMUSIC Records, dne 16.02.2018! “Ømni” in je skupno deveti studijski album v karieri skupine.

Video lahko pogledate spodaj!

Skupina, ki je napolnila 26. let delovanja, ne kaže znakov utrujenosti in je polna kipečih strasti po afirmaciji nove glasbene podobe, ki jo beleži prihajajoči novi studijski album.

Skupino sestavljajo v novih časih ustanovni kitarist Rafael Bittencourt, ki mu delajo družbo še basist Felipe Andreoli, pevec Fabio Lione, kitarist Marcelo Barbosa in bobnar Bruno Valverde.

Album “Ømni” je tako, kot njegov predhodnik “Secret Garden”, znova produciral izkušeni švedski zvočni mojster Jens Bogren

“Ømni” je konceptualiziran album, na njem se nahaja serija znanstveno fantasitčnih zgodb, ki se odvijajo na različnih lokacijah v času povsem simultano. Ozadje vsega je napoved, da bo umetna inteligenca leta 2046 povsem nadomestila človeško percepcijo in kognitivnost. Vzpostavljen bo nov sistem, ki bo omogočal zavestno komunikacijo med svetom sedanjosti in prihodnosti. V konceptu se pojavljajo “časovni popotniki”, “jamski ljudje”, “bojevniki” in mnogi drugi “pripovedovalci” koncepta.

Album “Omni”, kar pomeni v latinskem jeziku “vse”, združuje koncepte predhodnikov Holy Land, Rebirth, Temple of Shadows v en izpovedni konglomerat in teži k medsebojni povezanosti sistema ter bitij, s težnjo sledenju univerzalni resnici.

Vse to je tudi zgodba o Angri, njena pretekla prehojena pot, ki jo sedaj enovito povzema novi album “Ømni”.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki