Animals As Leaders predstavljajo video in single “Red Miso”

Animals As Leaders (promo/press) 2021
0 64

Animals As Leaders, senzacionalni “potresni” vse instrumentalni progresivni trio, ki je dejansko so-definiral nov glasbeni žanr imenovan ‘djent’, je 25. 3. 2022 pri založbi Sumerian Records izdal novi studijski album “Parrhesia”.

Izid naslednika albuma “The Madness Of Many”, ki je izšel leta 2016, je pospremil še z enim videom in singlom, za kar je izbral skladbo Red Miso. Video in single lahko preverite spodaj

Album “Parrhesia” lahko naročite.

Album “Parrhesia” so producirali Misha Mansoor (Periphery) in Animals As Leaders. Za miks sta poskrbela Nick Morzov in Javier Reyes, inženirstvo nad bobni je prevzel Francesco Camelli, končno masterizacijo zvoka pa je opravil Jens Bogren.

Animals As Leaders so v začetku letošnjega leta obvestili javnost, da so bili prisiljeni prestaviti načrtovano evropsko in britansko turnejo, ki bi se morala začeti 10. 1. 2023 v angleškem Birminghamu (The Mill).

Več o Animals As Leaders:
http://facebook.com/animalsasleaders
https://twitter.com/AnimalAsLeader
https://www.instagram.com/animalsasle…

#AnimalsAsLeaders #RedMiso #Parrhesia #SumerianRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki