Anthrax predstavljajo svoj novi burbon “The Healer”

0 34

Anthrax predstavljajo po “The Devil You Know” in “Indians” še tretjega v seriji svojih burbonov. To je “The Healer”.

“The Healer” so proizvedli v destilarni Hillrock Estate, situirani v hribovju Hudson Valley Highlands (v bližini New Yorka). Za staranje so uporabili 500 let star španski proces, imenovan “Sistema Solera”, pri katerem je burbon počival v skrbno izbranih sodih (King’s Barrel) v katerih so prej starali ameriški “The Healer” bo izdan v količinsko omejeni nakladi na vsega 360 steklenic. Cena za eno steklenico tega čudovitega eliksirja 115.6 alkoholne stopnje znaša 140,00US$.

Burbon lahko naročite TUKAJ!

Anthrax se sicer nahajajo sredi procesa pisanja materiala za novi studijski album, ki bo nasledil v 2016 izdanega “For All Kings”.

Na fotografiji: Scott Ian med nastopom Anthrax, dne 12. 7. 2014, v sklopu festivala Bang Your Head!!! (Balingen, Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki