Arjen Lucassen je Znova zagnal projekt Star One

foto: Lori Linstruth 2021
0 30

Arjen Anthony Lucassen, nizozemski glasbeni genij, je naposled obelodanil naslov, naslovnico in datum uradnega izida novega Star One albuma.

Novi album se bo imenoval “Revel In Time”, izšel bo 18. 2. 2022 pri založbi Insideout Music, naslovnica, ki jo je za novi Star One album ustvaril Jef Bertels, pa je na voljo spodaj.

Spodaj se nahaja tudi uradna najava, ki jo je Arjen delil na svojem Facebook profilu.

Četrti Star One bo po desetih letih nasledil zadnjega, to je “Victims Of The Modern Age” (2010), Lucassen pa je na vsaki skladbi integriral drugega pevca. Imena pevcev, kot tudi instrumentalne ekipe, ki sodeluje na ablumu, razkriva Lucassen košček z koščkom, na svoji uradni Facebook strani.

“Revel In Time” bo mogoče prednaročiti od 17. 12. 2021 dalje, izšel pa bo v več različnih formatih in sicer:
– količinsko omejeni 2CD Digipak
– količinsko omejeni ‘de-luxe’ 3CD+Blu-ray artbook (vključno s plakatom naslovnice albuma)
– kot 180g Gatefold 2LP (vključeval bo CD & in ‘LP-Booklet’).

Na drugem CD-ju se bodo nahajale alternativne verzije enakih skladb, ki bodo vsebovane na prvem CD-ju (to je albumu), vendar z drugimi vokalisti. Na voljo bo tudi album obdelan v 5.1 miksu, avdio verzija v visoki resoluciji ter ekskluzivni, to je uro dolgi, film iz zakulisja snemanja albuma (dokumentarec), ki se bo nahajal na dodatnem Blu-rayu. 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki