Armored Saint najavljajo novi koncertni dokument!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 55

Armored Saint, ki so v lanskem oktobru izdali novi studijski album “Punching the Sky” (RockLine recenzija), bodo svoj koncertni nastop iz New Yorka Cityja, kjer so 13. 7. 2018 nastopili na prizorišču Gramercy Theatre, izdali v formatih DVD in dvojni CD. Profesionalno posneti koncert bo izšel enkrat v drugi polovici letošnjega leta. Zaenkrat še nima naslova, prav tako še ni znano, kdo ga bo izdal. Zvok je masteriziral basist skupine Joey Vera (Fates Warning), pri tem pa je sodeloval priznani zvočni inženir Maor Applebaum.

Gre za koncert, ki se je zgodil v sklopu turneje “Symbol Of Salvation Live Tour 2018”, na kateri so Armored Saint v celoti izvajali tudi album “Symbol Of Salvation”. Ne pozabimo. Novembra istega leta so Armored Saint s taisto turnejo obiskali tudi Evropo. Tako so 10. 11. 2018 nastopili tudi v zagrebški Moćvari.  

John Bush je v zvezi z “Symbol of Salvation” povedal sledeče: “Gotovo gre za naš najpomembnejši album. Skladbe smo napisali v težkih časih, ko je Chrysalis Records prekinila pogodbo z nami, prav tako pa je naš kitarist Dave Prichard zbolel za levkemijo. Zato je v skladbah poudarjena čustvena nota bolj, kot na kateremkoli drugem Armored Saint albumu, ki je izšel pred njim. Napisali smo skladbe obupa, kot sta: ‘Another Day’ in ‘Last Train Home’. Tu sta bolj eksperimentalni ‘Tainted Past’ in ‘The Truth Always Hurts’, ne manjkajo pa bolj klasično zveneče Armored Saint skladbe, kot so: ‘Reign of Fire’ ter’Dropping Like Flies’ in naslovna skladba.”

Na fotografiji: John Bush med nastopom Armored Saint 10. 11. 2018 v zagrebškem klubu Moćvara (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Morda je slika naslednjega: 2 osebi in znotraj
Morda je slika naslednjega: na prostem in besedilo, ki pravi »GRAMERCY THEATRE ARMORED SAINT TONIGHT«
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki