Autograph pod okriljem založbe Frontiers Music Srl.!

Frontiers Music Srl. 2022
0 101

Autograph, kultni ameriški glam metalci in hard rockerji s kariero, ki se vije še iz osemdesetih let, so podppisali pogodbno z italijansko založbo Frontiers Music Srl.

Skupina, ki je danes zastopana s kvartetom v sestavi:  Simon Daniels (vokal), Jimi Bell (kitara, House Of Lords), Randy Rand,(bas kitara) in Marc Wieland (bobni) trenutno ustvarja material za novi studiski album.

Originalni kitarist skupine Steve Lynch se je leta 2019 odločil zapustiti skupino zaradi razhajanja v kreatdivnih pogledih na glasbo, v skupini pa ga je zamenjal ni manj izvrstni kitsarski virtuoz Jimi Bell, ki smo ga kar nekajkrat ujeli v italijanskem zamejstvu (Ronke, Trst) na koncertih s House Of Lords in Maxx Explosion.

Autograph so izdali nekaj briljantnih izdelkov, ki veljajo danes za kultne dosežke klasične ere hard rocka ij in sicer: “Sign In Please” (1984), “That’s The Stuff” (1985) in “Loud And Clear” (1987). v karieri so delili odre z izvajalci, kot mdr. Motley Crue, Dio, Van Halen in Aerosmith.

Autograph so leta 2017 pri založbi EMP Label Group izdali svoj povratniški album “Get Off Your Ass”, ki je izšel pri založbi EMP Label Group, sicer v lasti nekdanjega Megadeth basista Davida Elllefsona.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki