Avtomobili predstavljajo svoj hit “Ne ljubi se mi spati sam” v novi preobleki

0 288

V času karantene so se Avtomobili z odrov preselili v domače studie. Studio sicer ne more nadomestiti nastopanja v živo pred poslušalci, so pa člani skupine prepričani, da nas bo glasba ponesla v boljše čase. Njihova tretja plošča, na kateri najdemo tudi pesem Ne ljubi se mi spati sam, je izšla leta 1987 in je zadnja, ki je bila posneta tudi v srbohrvaškem jeziku.

​Skupina Avtomobili aktivno deluje že skoraj kot štiri desetletja, skozi leta pa je uspela obdržati svoj edinstveni zvok. Z njihovih avtorskih studijskih albumov še danes zveni zajeten zalogaj brezčasnih uspešnic. Njihova ustvarjalna moč še zdaleč ne usiha, kar dokazujeta tudi zadnja albuma, “Pozna pomlad in “Daleč“. Pravkar pa se pripravljajo na snemanje novega.

S karantensko preobleko pesmi Ne ljubi se mi spati sam so znova dokazali, da znajo na prav poseben način vnesti svežino tako v svoje pesmi kot v času, katerem smo se znašli.

Več koristnih informacij o skupini:
Uradna spletna stran skupine Avtomobili
Uradni FaceBook profil skupine Avtomobili

Na fotografiji: Vokalist Marko Vuksanovič (levo) in kitarist Boštjan Andrejc – Buši (desno) med nastopom Avtomobilov, dne 27.11.2014, ljubljanskem Etno klubu Zlati Zob (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Avtomobili – Ne ljubi se mi spati sam (nova verzija 2020)
Avtomobili – Ne ljubi se mi spati sam (originalna verzija)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki