Frost* predstavljajo EP “Others”

0 31

Frost*, britanski progresivni rockerji, naznanjajo izida novega EPja z naslovom “Others”, ki bo izšel pri nemški založbi InsideOut Music dne 05.06.2020.

“Others je EP s šestimi skladbami, ki so nastale v času albuma “Falling Satellites”, razlaga klaviaturist in pevec skupine Jem Godfrey in nadaljuje: “Prvotna ideja je bila, da bi bile tudi te skladne vključene na album “Falling Satellites” in da bi bil to dvojni album, vendar se je izkazalo, da smo v času, ko smo album zaključevali, ugotovili, da nagovarja bolj fokusirano in koncizno, v enojni verziji, zato je ducat skladb iz njega izostalo. Sedaj, ko smo le-te dokončali in zmiksali, so nared za to, da naposled tudi one ugledajo luč dneva!”

Kot omenjeno, bo “Others” izšel 05.06.2020, v digitalnem formatu, obenem pa tvoril del prihajajoče antologije “13 Winters”, ki bo izšla v drugi polovici letošnjega leta.

Frost* trenutno snemajo novi studijski album, ki bo izšel predvidoma v drugi polovici letošnjega leta.

Seznam skladb na EP-ju “Others” je sledeč:
1. Fathers
2. Clouda
3. Exhibit A
4. Fathom
5. Eat
6. Drown


Frost* – “Others” (EP)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki