Baron Crâne predstavljajo video in single “Larry’s Journey”

Baron Crâne (promo/press)
0 18

Baron Crâne, francoski progresivnorockovski trio, predstavlja novi single in devetminutni video za skladbo Larry’s Journey, ki ga lahko preverite spodaj

Skladba Larry’s Journey izhaja iz prihajajočega novega studijskega albuma “Les Beaux Jours”, ki ga bo pariški trio izdal 15. 10. 2021, pri založbi Mrs Red Sound.

“Les Beaux Jours” je posnel in miksal Guillaume Roess v pariškem studiu La Capsule in studiu Le Plan, ki se nahaja v francoskem kraju Ris-Orangis. Masterizacijo je opravil Camille Gateau, v studiu DK Mastering.

Naslovnico za album, ki jo lahko preverite spodaj, je ustvarila Nora Simon. Na novem albumu sodelujeta tudi vidnejša predstavnika sodobne francoske jazzovske scene: saksofonist Guillaume Perret (skladba Mercury), flavtist Robby Marshall (skladba Merinos), medtem ko sta se bobnar Simon Lemmonier iz vrst francoske stonerske zasedbe Patrón in vokalist Cyril Bodin priključila v zvočno bolj ‘hrustljavih’ točkah Danjouer in Quarantine.

Seznam skladb na albumu “Les Beaux Jours” se glasi:
1. Danjouer (feat. Simon Lemonnier, bobni)
2. Larry’s Journey
3. Quarantine (feat. Cyril Bodin, vokal)
4. Mercury (feat. Guillaume Perret, saksofon)
5. Inner Chasm
6. Merinos (feat. Robby Marshal, flavta)
7. Les Beaux Jours


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki