Before The Dawn predstavljajo video in single “Chains”

foto: Teppo Ristola 2023
0 53

Before The Dawn, kultni finski melodični death metalci, se po enajstih letih od izida albuma “Rise Of The Phoenix”, 30. 6. 2023 vračajo z njegovim dolgo pričakovanim naslednikom “Stormbringers”! Izid novega albuma je napovedan pri avstrijski založbi Napalm Records.

Skupina prav v zvezi z novim albumom sledeče: “ ‘Stormbringers’ prekinja tišino, ki je trajala zadnjih deset let in Before The Dawn se vračamo močnejši kot kdaj koli. Dekada nabiranja moči, je podžgala našo slo in osredotočenost in sedaj je ča za naš osmi album, da ugleda luč ter da se skupina vrne na odre.”

Spodaj lahko preverite prvi single s prihajajočega novega albuma za skladbo Destroyer, ki ga spremlja tudi uradni glasbeni video.

Album “Stormbringers” lahko prednaročite.

O singlu Destroyer pravijo Before The Dawn sledeče: “ ‘Destroyer’ je prva skladba, ki smo jo napisali za novi album in predstavlja iskro, ki je zanetila celoten proces komponiranja materiala, zato si zasluži postati njegov prvi single. Obenem prav ta skladba najbolj posrečeno reflektira ponovno najdeno kreativno vnemo ter navdih, ki smo ga znova našli, kot tudi naš novi najdeni fokus in moč, ki se je kopičila v desetih letih hibernacije.”

Seznam skladb na “Stormbringers”:
1. The Dawn
2. Destroyer
3. Reveries
4. Downhearted
5. Chains
6. Divided
7. The Dark
8. Chaos Star
9. The Weight

Več o Before The Dawn:
https://www.facebook.com/beforethedawn
https://www.instagram.com/beforetheda…


Before The Dawn – “Stormbringers” (Napalm Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki