Between The Buried And Me najavili album Colors II

0 44

Ameriški progresivci Between The Buried And Me so najavili nov album z naslovom »Colors II«, ki bo izšel 20. avgusta pri Sumerian Records.

Skupina je za pokušino objavila skladbo »Fix The Error«, na njem pa gostujejo še drugi bobnarji, in sicer so svojo solo točki prispevali Mike Portnoy, Navene Koperweis in Ken Schalk.

Album služi kot nadaljevanje albuma »Colors«, ki je izšel leta 2007, izdelek pa velja za najpomembnejši album njihove kariere. Na novem albumu se slišijo bistvene podobnosti s »Colors«, a obenem je skupina tudi vpeljala nekaj novosti in razširila obzorja, kot je za njih znano.

Skupina pravi, da je v letu 2020 vložila svoj ves trud, da dokaže svetu, da je še vedno tu. Tommy Rogers, vokalist skupine, je povedal, da so imeli podobno situacijo v času ustvarjanja »Colors«. Skupina je v tistem času zaključila z Ozzfest turnejo in se začela spraševati, kje ji je mestu na glasbeni sceni, kar se v bistvu se še sedaj sprašuje. V tem ključnem trenutku se je skupina ponovno odločila, da bodo preprosto zveneli tako, kot si sami želijo, s čimer pa so tudi tokrat ustvarili zelo kreativen material po zelo dolgem času.

Kitarist Paul Waggoner je poudaril, da je prišlo do trenutka »zdaj ali nikoli«. Skupina je ponovno morala pokazati svojo identiteto. V tem času se je industrija ustavila, pandemija je prestavila/odpovedala turneje. Skupina se je zato odločila, da bo napisala album, ki mora biti dober. Album, ki bo pokazal skupino na višjem nivoju.

Na albumu bo 12 novih skladb oz. točk, gre pa seveda ponovno za konceptualni izdelek:

 1. Monochrome
 2. The Double Helix of Extinction
 3. Revolution In Limbo
 4. Fix The Error
 5. Never Seen/Future Shock
 6. Stare Into The Abyss
 7. Prehistory
 8. Bad Habits
 9. The Future Is Behind Us
 10. Turbulent
 11. Sfumato
 12. Human Is Hell (Another One With Love)

Povezave:
http://facebook.com/BTBAMofficial
http://instagram.com/btbamofficial
http://twitter.com/btbamofficial

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki