Biff Byford (Saxon) odhaja na urgentno operacijo srca

ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 29

Saxon, nesmrtne N.W.O.B.H.M. legende, so bili prisiljeni prestaviti sveženj jesenskih koncertnih terminov, potem ko je njihov pevec Biff Byford uradno obelodanil, da odhaja na urgentno operacijo srca.

Skupina bo serijo koncertov turneje poimenovane “Castles And Eagles Tour”, s katero obeležujejo 40. let od izdaje kultnega prvenca “Saxon”, odigrala torej v letu 2020.

Biffovo okrevanje se bo prevesilo tudi v večji del leta 2020, zato po vsej verjetnosti Saxon ne bodo krenili na turnejo pred prihodnjim poletjem, a počakajmo sprva na odločitev skupine ter da legendarni pevec uspešno prestane operacijo, ki je zagotovo več kot nujna, zahtevna in tako kirurški poseg nadvse delikatne narave.

Na fotografiji: Biff Byford med nastopom Saxon, dne 13.07.2017, v sklopu festivala Bang Your Head!!! (Balingen, Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006.2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Kaj je povedal Biff v uradni izjavi?

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki