Big Big Train predstavljajo video in single “Love Is The Light”

foto: Massimo Goina 2024
0 56

Big Big Train, britanski progresivni rockerji, bodo 1. 3. 2024 izdali nov studijski album “The Likes Of Us”. Za izid albuma bodo poskrbeli pri nemški založbi, ki je žanrsko osredotočena na progresivni rock in progresivni metal, to je Insideout Music.

“The Likes Of Us” bo prvi album septeta z novim pevcem Albertom Bravinom. Bravin je nekdaji član italijanskih progresivnorockovskih legend PFM (Premiata Forneria Marconi), ki se je skupini pridružil v lanskem avgustu oziroma potem, ko je v prometni nesreči tragično preminil prejnšnji vokalist David Longdon.

Spodaj lahko preverite že tretji single in video za skladbo Love Is The Light. Prvi single in video za skladbo Oblivion so Big Big Train izdali v začetku decembra 2023, ko so najavili izid novega albuma. Temu je sledil v januarju 2023 drugi single Miramare.

Album “The Likes Of Us” bo izšel v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Album “The Likes Of Us” je bil posnet v italijanskem studiu Urban Recording, ki ga je priporočil Bravin. Album bo razpoložljiv tudi v Dolby Atmos miksu, ki ga je opravil šef skupine The Pineapple Thief Bruce Soord, medtem ko sta za stereo mikse poskrbela regularni zvočni inženir skupine Rob Aubrey, ob uslugah Alberta Bravina.

Naslovnico za album je ustvarila Sarah Louise Ewing.

Seznam skladb na albumu “The Likes Of Us” je sledeč:
1. Light Left In The Day
2. Oblivion
3. Beneath The Masts
4. Skates On
5. Miramare
6. Love Is The Light
7. Bookmarks
8. Last Eleven

Zasedba Big Big Train:
Clare Lindley (Stackridge)
Nick D’Virgilio (ex-Spock’s Beard)
Alberto Bravin (ex-PFM)
Rikard Sjöblom​ (Beardfish)
Gregory Spawton
Dave Foster (Steve Rothery Band)
Oskar Holldorff (Dim Gray)


Big Big Train – “The Likes Of Us” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki