Big Big Train predstavljajo ‘zimski’ single “Proper Jack Froster”

foto: Sophocles Alexiou (2021)
0 99

Big Big Train, britanski progresivnorockovski odličniki, ki so nedavno tega, točneje 30. 7. 2021, izdali svoj novi studijski album “Common Ground” (RockLine recenzija), napovedujejo novega s še enim novim singlom in sicer za skladbo Proper Jack Froster, ki ga lahko preverite spodaj.

Novi Big Big Train album se bo imenoval “Welcome To The Planet” in bo izšel 28. 1. 2022, pri založbi English Electric Recordings.

Novi album s katerim so Big Big Train precej presenetili progresivnorockovsko javnost, bo tako nasledil predhodnika po vsega pol leta.

Še več. Skupina je v vmesnem času, to je pred napovedjo novega albuma in po izidu albuma “Common Ground”, predstavila kar tri nove skladbe, ki niso bile uvrščene na aktualni album, in sicer: The Connection Plan, Lanterna ter najnovejšega Made From Sunshine, ob tem pa niti enkrat predhodno ni namignila, da s tem že polagoma promovira naslednji album na katerega bodo uvrščene.

Nova članica skupine, to je klaviaturistka Carly Bryant, se je na albumu “Welcome To The Planet” vpisala tudi kot so-avtorica naslovne skladbe, prav tako pa ji je skupina prepustila na tej skladbi vlogo glavne vokalistke.

Album “Welcome To The Planet” lahko že prednaročite v različnih formatih.

Seznam skladb na albumu:
Part One
1. Made From Sunshine
2. The Connection Plan
3. Lanterna
4. Capitoline Venus
5. A Room With No Ceiling 
Part Two
1. Proper Jack Froster
2. Bats In The Belfry
3. Oak And Stone
4. Welcome To The Planet


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki